Харчова та переробна промисловість

Дезінфектор Allsteril
- збереження санітарно-гігієнічних норм та безпека персоналу
logo-gorizont
logo-gorizont

Застосування AllSteril в харчовій та переробній промисловості

Кожне підприємство харчової та переробної промисловості потребує якісної періодичної дезінфекції обладнання з метою ліквідації шкідливих для людини мікробів і мікроорганізмів. До підприємств харчової та переробної промисловості відносяться: молокопереробні, м'ясопереробні, рибопереробні, хлібопекарські, пиво-безалкогольні та заводи з переробки овочів і фруктів.

Allsteril може використовуватися на всіх без винятку етапах виробництва, з метою запобігання поширення вірусних, грибкових, бактеріальних або будь-яких інших типів заражень продуктів харчування.

Allsteril це:
  • якісна дезінфекція обладнання та приміщень
  • дезінфекція персоналу ( руки, одяг, взуття )
  • дезодорація ( дезінфекція повітря в приміщеннях )
  • дезінфекція відходів виробництва
  • дезінфекція туш тварин
  • усунення будь-яких запахів органічного походження
  • не має нерозчинних добавок, які могли б залишатися у формі осаду і потрапляти в їжу
  • ефективно очищує, знезаражує поверхні, безпечний для людини і навколишнього середовища
  • не вимагає провітрювання приміщень після використання, що важливо в умовах харчової промисловості
  • не потребує змивання після обробки обладнання, оскільки він розкладається на активний кисень, воду та інші не шкідливі для людини елементи.

Нові надходження